header2
O echipa pentru clientii nostri!

Traian STEFANESCU

image
Contact
Tel: +40799789771
Email: tstefanescu@lddp.ro
Repere

Traian Ștefănescu este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București precum şi al studiilor de master în Drept Fiscal în cadrul aceleiași facultăți și membru al Baroului București din anul 2014.

După absolvirea studiilor de licență, în anul 2014, Traian a fost admis în profesia de avocat clasându-se pe unul dintre primele locuri din aproximativ 4500 de participanți la examenul de primire în profesie.

Înainte de a începe colaborarea cu echipa Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP, Traian și-a desfășurat activitatea în cadrul unei firme de avocatură româneasca unde fost implicat în proiecte complexe din domeniile dreptului fiscal, contenciosului administrativ și al litigiilor civile.

Traian s-a alăturat departamentului de drept fiscal al echipei Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP în anul 2015 reprezentând clienții în fața instanțelor de judecată în cauze de drept fiscal, drept administrativ și drept civil, totodată oferind și consultanță în legătură cu diverse problematici de drept fiscal.

În prezent, Traian este doctorand în drept fiscal al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

De asemenea, Traian a publicat diverse articole de specialitate în publicații precum Cluj Tax Forum Journal, Revista Română de Concurență editată de Consiliul Concurenței și în Revista Română de Drept al Afacerilor a editurii Wolters Kluwer.

Traian vorbește fluent limba engleză.

 

Domenii de expertiză:

  • Drept fiscal;
  • Contencios administrativ;
  • Drept civil
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2019