header2
O echipa pentru clientii nostri!

Mirela BULIGA

image
Contact
Tel: +40737440770
Email: mbuliga@lddp.ro
Repere

Mirela Buliga are o experiență de 11 ani în acordarea de consultanță fiscală și în asistarea și reprezentarea clienților în litigii fiscale de drept material și procesual fiscal atât de drept intern dar și de drept fiscal internațional/drept fiscal al Uniunii Europene.

Este cadru didactic asociat al Universității București, Facultatea de Drept unde predă la Masteratul de Drept fiscal disciplinele ”Impozitare a nerezidenților’’ și ”Drept fiscal al Uniunii Europene” și la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, unde predă la nivelul studiilor masterale disciplina ,,Convenții de evitare a dublei impuneri”.

Este membru al International Fiscal Association – Filiala România, responsabilul rubricii de drept fiscal a Revistei Române de Dreptul Afacerilor și autor /coautor al unor cărți, articole, studii și cronici apărute în reviste de prestigiu, în principal în dome¬niul dreptului fiscal.

Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara și a Masterului în Dreptul Afacerilor din cadrul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Este doctor în drept fiscal (magna cum laude) a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Vorbește fluent limba engleză.

Domenii de expertiză:

  • Drept fiscal
  • Contencios administrativ și fiscal
  • Drept al Uniunii Europene
  • Drept administrativ
  • Drept civil
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2018