header2
O echipa pentru clientii nostri!

Mihaela MARAVELA

image
Contact
Tel: +40728109570
Email: mmaravela@lddp.ro
Repere

Mihaela MARAVELA este specializata in domeniul proprietatii intelectuale, domeniu in care are o experienta vasta atat in furnizarea de consultanta cat si in activitati de reprezentare a clientilor in faze pre litigioase sau litigioase decurgand din drepturile conferite de marca, dreptul de autor sau exploatarea unor inventii.

Este inclusa de Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (OMPI/WIPO) pe lista de arbitri (panelists), calitate in care a solutionat numeroase dispute legate de numele de domeniu de internet.

A reprezentat cu succes clienti in litigii soluționate fie de către instante statale, fie de tribunale arbitrale, in domeniile proprietatii intelectuale, sau de drept comercial. Detine experienta in domeniul arbitrajului comercial international, in special proceduri desfasurate in fata ICC Paris, precum si proceduri privind investitiile desfasurate in fata Centrului International pentru Solutionarea Disputelor privind Investitiile de la Washington.

De asemenea, are o experienta semnificativa in domeniul finantarilor internationale, imprumuturilor sindicalizate, facilitatilor de finantare de tip revolving, sau al finantarilor interne, cu garantii aferente.

In perioada 2007-2011 Mihaela a fost corespondent national pentru Romania la Proiectul Compendium al Legislatiei Consumatorului coordonat de Institutul European de Studii Juridice, Universitatea Osnabruck din Germania.

Este absolventă a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti (2003) fiind membru al Baroului Bucuresti (2005).

Vorbeste fluent limba engleza si are cunostinte de limba germana si limba franceza.

Domenii de expertizA:

  • Dreptul proprietății intelectuale
  • Arbitraj comercial
  • Fuziuni și achiziții
  • Dreptul concurenței, protecția consumatorilor
  • Resurse naturale
  • Protectia datelor personale
  • IT
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2019